INICI

 

Benvinguts a la web de la Societat Cooperativa Sant Antoni

 

La Cooperativa Agrícola Sant Antoni és una cooperativa de serveis i de subministraments agrícoles que compta amb unes instal·lacions, maquinària i personal qualificats, que permeten gestionar de manera eficaç tots aquells temes i assumptes que interessin als nostres socis, oferint-los aquells serveis i productes que els són necessaris per al bon desenvolupament de la seua activitat agrària i/o ramadera.

 

La Cooperativa està situada a la població de Sant Antoni de Portmany, a l’illa d’Eivissa, si bé és una cooperativa plural i ofereix els seus serveis a les illes d’Eivissa i de Formentera.

 

La Cooperativa la conformen més de 1.500 socis, vesins i agricultors de les Pitiüses, amb la capacitat de conjugar la tradició familiar de la cura de les seues terres amb les modernes tècniques de producció.

Les nostres illes són indret turístic per excel·lència, i s’hi conjuguen innumerables atractius, com platges i cales, sol, història, diversió, tradicions i, com no, paisatge. Un paisatge que està conformat per una agricultura molt tradicional i molt característica combinada amb nombroses masses forestals. Els cultius del garrover i de l’ametller són predominants i es conjuguen amb la sembra de cereals i farratgeres, així com la producció citrícola i hortícola, circumstància que confereix al paisatge agrícola una personalitat única. La ramaderia es conserva en la seua major part en petites explotacions, amb sistemes extensius de producció, en què es cuiden amb total dedicació ovelles i cabres, encara que l’aviram i el ramat porcí, en menor mesura, també es mantenen. Quant a la cabanya equina, és la que està en major augment, pel seu caràcter lúdic, i per la creixent creació de quadres.

FOTOGRAFIES CEDIDES PER RAFAEL GARCÍA