SERVEIS

 

Servei de maquinària. Aquest servei consisteix en el lloguer de la maquinària i el xofer perquè realitzi qualsevol feina agrícola a les finques dels socis que ho sol·licitin.

 

Maquinària disponible: tractor, adobadora, “ahoyadora”, arades (monosolc, bisolc, trisolc, discos) arrencadora de patates, estelladora, biotrituradora, recol·lectora, conreadora, desbrossadora de braç, desempedregadora, embaladora, pala, rastell, remolc, escampadora de fems, rotocultor, segadora, subsolador, sulfatadora, trituradora de martells, sembradora de patates...

 

 

Servei de taller. Com a distribuïdors oficials de John Deere, comptam amb taller de reparació de la marca, així com d’altres vehicles o eines agrícoles.

 

 

Servei de molí. Els socis de la Cooperativa poden dur les seues produccions de cereals per obtenir-ne farines. Les persones sòcies poden triar entre la farina produïda pel molí tradicional de pedres o el de martells, més modern.

 

Servei de bàscula. Posseïm una bàscula de gran tonatge homologada i verificada disponible per a la clientela.

 

OPFH (Organització de Productors de Fruita i Hortalisses), a la qual pot acollir-se qualsevol persona sòcia de la Cooperativa que compleixi les condicions de l’organització respecte a ametller i garrover. La Cooperativa comercialitzarà la seua producció i els socis tenen dret a les ajudes de fruits secs de la PAC.

 

ADV (Associació de Defensa Vegetal), en marxa des de l’any 2000 i formada per una trentena de socis de la Cooperativa. Compta amb un tècnic que assessora els agricultors i promou la producció integrada.

 

Assessorament tècnic. El tècnic de la Cooperativa atén també consultes dels socis i dels clients de la Cooperativa.

 

Aula de formació acreditada i homologada, a disposició de tothom que la sol·liciti.